feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам требуется юридическая поддержка — просто наберите наш номер телефона — Вашим вопросом займётся высококвалифицированный семейный адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

На Дніпропетровщині відбулася прес-конференція щодо причин ДТП на залізничних переїздах та коліях

    Учора, 16 липня, в медіа центрі «ДНІПРО ПОСТ» проходила прес-конференція на тему» «Які причини ДТП на залізничних переїздах і коліях? Як уникнути трагедії?»

      У прес-конференції брали участь: начальник колійного господарства Придніпровської залізниці Валентин Михайлович Коблик, заступник начальника апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту Придніпровської залізниці Юрій Віталійович Піскун, начальник відділу по нагляду за дорожнім рухом, підполковник міліції Едуард Володимирович Зборец, старший інспектор відділу ДПС, майор міліції Олександр Володимирович Дунай.

      Юрій Віталійович Піскун роз’яснив, залізничний переїзд — це перетин двох видів транспорту (залізничного та автомобільного) на одному рівні. Це місце підвищеної небезпеки, що вимагає уваги, концентрації та неухильного дотримання ПДР. Є регульовані та нерегульовані залізничні переїзди. Регульовані обладнані звуковою та світловою сигналізацією (деякі ще і шлагбаумами).

      На Придніпровській залізниці всього 222 залізничних переїзди, 207 з них обладнані звуковою та світловою сигналізацією, 58 з них — шлагбаумами.

      Причини автопригод на залізничних переїздах — це зазвичай недотримання ПДР водіями транспортних засобів. Керманичі не розуміють, що поїзд розвиває таку швидкість, що зупинитися швидко не вийде. Багато порушники не просто проїжджають переїзд на заборонний сигнал світлофора, а власноруч піднімають шлагбаум, аби машина могла проїхати.

      Хочу відзначити, що з моменту трагедії на переїзді в Марганці в 2010 році ДТП стало менше. У 2011 році сталося 11 ДТП, в наслідок яких загинули три людини. У 2012-му трапилося шість аварій з одним загиблим. У минулому році сім аварій і жодного летального результату. За ці півроку сталося чотири автопригоди.

      «На Придніпровській залізниці всього 222 залізничних переїзди. За шість років капітально відремонтовано 30 переїздів. У цьому році в планах на капремонт ще 12 переїздів. Десять переїздів заасфальтують, а на восьми замінять настил. Два переїзди переобладнають шлагбаумами». — наголосив Валентин Козлик.

      «Раз на квартал правоохоронці обстежують усі залізничні переїзди області», — розповідає Едуард Зборець. — «При останній перевірці зафіксували 134 переїзди, що працюють з порушеннями. А більше 70-ти з них — відомчі».

      Серед порушень — відсутні дорожні знаки, неналежне утримання самого настилу та підходів до переїзду «ямковість».

      За результатами перевірки, в рамках комплексу профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті «Увага! Залізничний переїзд», правоохоронці склали близько 90 протоколів.

      «Як ви розумієте, профілактична робота працівників ДАІ щодо аварійності на залізничних переїздах комплексна. Це й освітня робота (інформування громадян за допомогою буклетів, пояснень, поширення інформації за допомогою ЗМІ) й безпосередньо виявлення порушників». — розповів Олександр Дунай.

      У період з 23 червня по 10 липня правоохоронці зареєстрували 463 факти порушень правил проїзду залізничних переїздів. Серед них також мав місце факт проїзду водія маршрутного таксі на червоний сигнал світлофора.

Источник:

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.