feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Вам требуется юридическая поддержка — всего-навсего позвоните нам — делом займётся хороший адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Презентовано результати моніторингу незалежності суддів в Україні

    16 грудня 2014 року Центром суддівських студій проведено круглий стіл "Презентація та обговорення результатів Моніторингу незалежності суддів в Україні", який проводився спільно з Радою суддів України за фінансової підтримки уряду Швеції. Опитування суддів та адвокатів щодо дотримання конституційного принципу незалежності суддів в Україні відбулося у вересні-жовтні 2014 року.

      Учасники круглого столу обмінялися думками щодо впливу на суддів, фактів перешкоджання їх діяльності, стандартів суддівської незалежності.

      У круглому столі взяли участь голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, судді Верховного Суду України Василь Гуменюк та Марина Кліменко, заступник голови Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Євген Літвінов, заступник голови Вищого господарського суду України Сергій Могил, заступник голови Вищого адміністративного суду України Михайло Смокович, судді, голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков, голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, науковці, представники міжнародних організацій та ЗМІ. За результатами опитувань 69,3% з 1311 опитаних суддів різних судів і різних юрисдикцій відзначають, що їм відомі факти намагання вплинути на позицію суду на час розгляду ним судової справи. Так, за даними моніторингу найбільший вплив неправомірного втручання походить від учасників мітингів і пікетів — 61,5%, представників політичних партій — 48,2%, представників ЗМІ — 47,3%, народних депутатів — 45,4% та представників громадських організацій — 45,4%.Як відзначають експерти, таке втручання відбувається під час розгляду суспільно резонансних справ. Якщо говорити про показники по судових інстанціях, то найбільша кількість таких фактів відзначають судді вищих спецсудів — 77,8%, на другому місці судді апеляційних судів — 72,6% і судді місцевих судів — 67,6%. Слід зазначити, що в рамках моніторингу проходило опитування і адвокатів (117). Так, у своїх відповідях щодо неправомірного втручання в діяльність суду під час судового розгляду 91,7% адвокатів констатували, що їм відомі подібні факти. На думку адвокатів найбільш «впливовими» особами на рішення суду є голови судів, в яких розглядається справа (76,1%), такий же показник мають і прокурори; керівники та судді судів вищих інстанцій — 65%, народні депутати — 59,8%, сторони у справі та їх представники — 58,1%.Голова Ради суддів України наголосила: "Питання довіри до судової влади належить не лише до компетенції суддів та працівників установ судової системи, це питання ширше і глибше, і воно стосується всіх гілок та органів влади. Змінити ставлення громадськості до судів можливо лише через спільну діяльність та бажання змін", — сказала Валентина Сімоненко.

Источник: Судова Влада України

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.