feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам нужна юридическая поддержка — всего-навсего наберите наш номер телефона — Вашим делом займётся хороший семейный адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Приклад для України

    ПРЕЦЕДЕНТ

      Литва продемонструвала, що російському газовому монополісту можна не лише протистояти, а й перемагати його

      Василь ЮРЧЕНКО для «Урядового кур’єра»

      Стокгольмський арбітражний суд днями поставив крапку в суперечці між російським «Газпромом» і Литвою в питанні поділу компанії Lietuvos dujos, яка є головним постачальником газу до країни і його транзитером на дві окремі. Річ у тому, що уряд Литви ще торік поставив вимогу щодо поділу активів компанії за трьома видами бізнесу, керуючись нормами Третього енергопакета ЄС. Проти поділу компанії рішуче був налаштований один з основних акціонерів — «Газпром», який не хотів втрачати впливу на активи Lietuvos dujos. Проте влада Литви дбала передусім про енергобезпеку своєї країни і не дослухалася до «хотєлок» Москви. У цьому конфлікті Литві допомогла німецька E.On Ruhrgas International, оскільки сама потрапила під дію нормативів енергопакета ЄС. Як результат підписаною кілька місяців тому угодою передбачено, що одна з нових компаній опікуватиметься збутом газу, друга — управлінням магістральними газопроводами.

      На думку експертів енергоринку, рішення про поділ литовської газової компанії стало історичним для енергетики Євросоюзу і першим серйозним ударом по позиціях «Газпрому» в ЄС. Такий поділ, як вважає відомий фахівець — аналітик з енергетичних питань Юрій Корольчук, означає, що російського газового монополіста просто усунули від управління компанією Lietuvos dujos і залишили за ним лише право продавати газ. Саме ж рішення, на думку експерта, пов’язане також із планами Литви до 2015 року реалізувати власний проект із будівництва в Клайпеді LNG-термінала, звідки надходитиме скраплений газ магістральними мережами країни. Крім того, Литва разом з Польщею починають реалізацію проекту з будівництва газопроводу-інтерконнектора, який дасть Литві можливість з 2018 року одержувати 2,3 млрд куб. м газу.

      Звичайно, російський монополіст не міг погодитися з тим, що його усунули від управління компанією, в якій йому належить понад 37% акцій. Ще у березні представники «Газпрому» звернулися в Стокгольмський арбітражний суд з вимогою захисту інвестицій та відшкодування збитків від поділу компанії Lietuvos dujos. Однак суд затвердив право Литви ініціювати розслідування діяльності газової компанії у Вільнюському окружному суді й відхилив усі вимоги «Газпрому».

      Як пишуть ЗМІ, цитуючи висловлювання представників українського Міненерговугілля, Європейський суд чітко дав зрозуміти, що Енергохартія і Третій енергопакет не дозволяють об’єднувати транспортування і постачання газу на ринок. Це означає, що в разі створення консорціуму на базі української ГТС «Газпрому» доведеться відмовитися від роботи на внутрішньому ринку компанії «Газпромзбут-Україна», а також від будь-яких видобувних проектів, зокрема на площі Паласу в Чорному морі. Окрім того, тепер в України є досвід, як задіяти механізми виведення з майбутнього консорціуму газотранспортної системи за умови, що попередньо туди ввійде якийсь інший актив.

Источник: Урядовий Кур'єр

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.