feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Вам требуется правовая консультация — просто позвоните нам — Вашим делом займётся правозащитник.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Вічна пам’ять: у Києві встановлено меморіал загиблим працівникам ДАІ

    …І не можливо говорити… Душа болить

      Слова зриваються і линуть в небесну мить

      Довічна слава всім героям, живим — урок і набуття

      До тих часів, до тих хвилин уже не має вороття …

      Сьогодні на стаціонарному посту ДПС ДАІ №502 «Биківня» відбулися заходи з встановлення меморіальної плити в пам'ять загиблим працівникам Державтоінспекції.

      У цьому році в Києві загинули п’ять працівників ДПС ДАІ. 19 лютого в святошинському районі столиці злочинці, які пересувалися на позашляховику, з вогнепальної зброї розстріляли двох правоохоронців, ще одного було поранено. 42-річний старший лейтенант міліції Володимир Євтушок та та 41-річний прапорщик міліції Петро Савицький загинули на місці події.

      Меньше чим за два тижні, у ніч на 2 березня на стаціонарному посту «Биківня» був розстріляний наряд дорожньо-патрульної служби ДАІ. Тоді загинули троє інспекторів Державтоінспекції ­— старший лейтенант міліції Сергій Ригун, старший прапорщик міліції Олександр Куліковський та старший сержант міліції Ігор Мазур.

      Віддати дань пам’яті героям прибули заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар, начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, представники керівного складу МВС України в місті Києві, працівники та ветерани Державтоінспекції, духовенство, члени сімей загиблих міліціонерів.

      За словами Сергія Чеботаря, правоохоронці загинули на посту, не зрадивши своїй Батьківщині та присязі. Вони віддали життя, щоб український народ бачив, що правоохоронні органи завжди на варті миру.

      ­— Сьогоднішні вартові порядку завжди будуть рівнятися на них та пам’ятати, щоб загиблі завжди залишалися у строю серед живих. Світла та вічна пам'ять міліціонерам-побратимам, які борючись зі злочинністю, поклали своє життя, аби нелюди далі не сіяли смерть поміж мирних людей, — наголосив заступник глави МВС.

      Він також запевнив, що керівництво МВС України докладе максимум зусиль, аби рідні та близькі завжди відчували як моральну, так і матеріальну підтримку.

      Анатолій Сіренко, начальник Державтоінспекції України висловив слова вдячності батькам загиблих за їх героїчних синів та запевнив присутніх, що родини загиблих ніколи не залишаться наодинці зі своїм горем.

      Наказом Міністерства внутрішніх справ України за відданість Присязі працівника органів внутрішніх справ, вірність справі охорони громадського порядку, захисту інтересів держави, прав і свобод громадян одному з п’яти інспекторів столичного УДАІ, які загинули в Києві цього року, старшому лейтенанту міліції Володимиру Євтушку посмертно присвоєне чергове спеціальне звання — капітан міліції.

      Окрім цього, прийнято рішення клопотати перед керівництвом держави про нагородження загиблих працівників Державтоінспекції Сергія Ригуна, Олександра Куліковського, Ігоря Мазура, Володимира Євтушка та Петра Савицького орденом «За мужність» ІІІ-го ступеню (посмертно).

Источник:

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.