feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

У Запоріжжі водії пасажирського транспорту змагалися в майстерності

    У Запорізькій області до Дня автомобіліста вирішили провести конкурс професійної майстерності серед водіїв пасажирського транспорту. Відбувся захід за ініціативи та підтримки Запорізької обласної державної адміністрації, управління ДАІ ГУМВС України в Запорізькій області, Запорізької міської ради, Запорізької міської організації роботодавців у сфері автотранспорту напередодні.

      Відкриваючи змагання, начальник департаменту промисловості та транспорту обласної адміністрації Євген Семічаевскій, зазначив:

      - Нинішній захід — це не ралі і не шоу за участю автомобілів, де треба першим прийти до фінішу. Так, в тимчасовій норматив необхідно вкластися, але головне — суворе дотримання Правил дорожнього руху.

      Основна мета конкурсу — підвищити професійну майстерність водіїв, які керують автобусами. Завдання — підняти престиж водіїв маршруток, а в підсумку вирішити головне завдання — забезпечити безпеку руху на пасажирському транспорті.

      Далі він висловив упевненість, що конкурс професійної майстерності серед водіїв маршрутних транспортних засобів стане традиційним.

      Потім з вітальним словом виступив начальник відділу транспорту і зв'язку міськради Запоріжжя Юрій Дроздов :

      - Конкурс водійської майстерності серед автобусників проводиться вперше. Сподіваюся, він підтвердить ще раз, що на автобусах, які обслуговують жителів і гостей столиці козацького краю працюють у переважній більшості майстри своєї справи. Повернути довіру пасажирів водіям маршруток — ось одна з цілей змагань. А щоб вони проходили в рівних умовах, ми відібрали шість підприємств, що експлуатують автобуси однієї марки «Мерседес- Спринтер».

      На заході були присутні заступник начальника УДАІ підполковник міліції Валерій Васильчук, начальник відділу УДАІ підполковник міліції Олег Базай , начальник сектору профілактичної роботи УДАІ підполковник міліції Андрій Топчій. У своєму виступі Андрій Васильович сказав :

      - Ми зібралися напередодні чудового свята — Дня автомобіліста і дорожника. Це дійсно всенародне свято, оскільки всі ми так чи інакше є учасниками дорожнього руху.

      Водій — професіонал — безпека. Я хотів, щоб ці слова стали б синонімами. Адже завдання водія, і, в першу чергу маршрутного транспорту, не тільки вчасно приїхати з пункту А в пункт Б, а й зробити це безпечно. Сподіваюся, сьогоднішні учасники нам це продемонструють.

      Змагання проходили в три етапи: «Знання ПДР»; «Надання першої медичної допомоги»; «Автодром — водіння». Головна ідея конкурсу — підвищення безпеки перевезень. Всі елементи водії повинні були виконати з певною швидкістю і закінчити їх проходження за 9 хвилин, а за перевищення швидкісного режиму «штрафували». Крім елементів водійської майстерності, водії у присутності співробітників ДАІ показали свої знання Правил дорожнього руху та вміння надавати першу медичну допомогу.

      Перше місце посів Дмитро Краснов (ПП « МТК«Супутник Лайн», друге — Валерій Христофоров (ТОВ « Альянс-Авто»), третє — Олександр Мальчук (ТОВ«Правекстар»).

      Всі вони — досвідчені водії зі стажем 15, 20 і навіть 45 років.

Источник:

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.