feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам нужна правовая консультация — всего-навсего наберите наш номер телефона — вопросом займётся высококвалифицированный семейный адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Бездоріжжя в корупційному вимірі

    Будемо відвертими, українські дороги ніколи не відзначалися якістю. Але після останньої зими їхній стан сягнув тієї межі, за якою спочатку народ, а потім і найвищі посадовці заговорили не про власне дороги, а про майже суцільне бездоріжжя. Отже, в тому, що Президент держави визначив будівництво і ремонт доріг головним завданням уряду на найближчі два роки, якогось особливого піару я б не шукав, адже йдеться, без перебільшення, про економічну безпеку країни. У всякому разі, в цивілізовану Європу з такими «шляхами сполучення» в’їжджати дуже проблематично. Хіба що на Схід, але й туди з перешкодами…

      Зазвичай проблеми з українськими дорогами списують на їх зношеність. Що є, то є — більшість з них будувалися ще в 1970-ті і, природно, не були передбачені для сучасних навантажень. Якщо врахувати, що належним чином вони ніколи не ремонтувалися, то, певна річ, їхній експлуатаційний ресурс фактично вже давно вичерпався. Втім, деякі експерти нинішній катастрофічний стан автошляхів усерйоз пов’язують ще й з кліматичними умовами, посилаючись на часті різкі перепади температури останньої зими. Правда, вони ж визнають, що нормальна стандартна дорога не повинна реагувати на високі чи низькі температури.

      Але не будемо розбиратися у всіх причинах вітчизняного бездоріжжя, тим паче, що цим покликані займатися десятки, а то й сотні відповідних структур на чолі з Укравтодором, у складі якого, до речі, значиться й Державний дорожній науково-дослідний інститут. Поговоримо про інше, про очевидну корупційну складову галузі будівництва та ремонту доріг. Хоч би що там казали, держава таки виділяє на це гроші, але вслід за субсидованими енергетичною та комунальною сферами мережа вітчизняних доріг висотує щороку мільярди. Левову частку поглинає, м’яко кажучи, нецільове їх використання, ускладнене безсоромною корупцією. За висновками фахівців, автошляхи вже давно стали засобом сталого збагачення великих і малих чиновників, оскільки фінансові зловживання часто сягають половини і більше відсотків вартості робіт.

      Днями заступник начальника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Олександр Сидоров у ході брифінгу, присвяченого протидії правопорушенням на об’єктах дорожнього господарства, повідомив, що найпоширенішими злочинними оборудками стали фіктивне будівництво чи ремонт доріг, коли гроші отримують за оформлені лише на папері роботи, завищення вартості і обсягів виконаних робіт, кількості будівельних матеріалів, техніки, пально-мастильних матеріалів, використання неякісних матеріалів, що не відповідають умовам укладених договорів, залучення як субпідрядних організацій комерційних структур з ознаками фіктивності і без виробничих потужностей, недотримання технічних норм і стандартів під час ремонту та спорудження об’єктів дорожньої інфраструктури тощо.

      Зокрема, цього року поширеним способом розкрадання бюджетних коштів у системі автодору стало видобування піщаної суміші для подальшого використання при ремонті доріг без отримання ліцензій, дозволів та сплати податку на надра. При цьому передбачені на закупівлю цієї сировини гроші перераховуються «потрібним» фірмам, часто фіктивним, і привласнюються. Такий, з дозволу сказати, метод практикується в більшості областей, а загальна сума збитків за виявленими такими злочинами сягнула 5,5 мільйона гривень.

      У результаті роботи органів внутрішніх справ протягом першого півріччя у сфері автодорожнього господарства виявлено понад 300 кримінальних правопорушень, включаючи зловживання владою чи службовим становищем, перевищення службових повноважень, службові підробки, недбалість, відверте розкрадання державних грошей. Серед викритих злочинів майже сотня стосується фактів зловживань посадових осіб служби автомобільних доріг, а збитки у деяких випадках сягнули мільйона гривень. Загалом же внаслідок дій злочинців держава втратила понад 151 мільйон гривень бюджетних коштів. Щоправда, до суду з обвинувальними висновками вже направлено 46 кримінальних проваджень, за якими забезпечено відшкодування трохи більше 31 мільйона, але це крапля в морі.

      Хочеш не хочеш, нинішній стан вулично-дорожньої мережі додає неабияких клопотів і працівникам Державної автоінспекції. Як повідомив начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем МВС України Сергій Будник, на обліку в ДАІ головним чином через неякісне покриття значаться 1055 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод. Упродовж шести місяців цього року внаслідок незадовільного стану доріг зареєстровано 274 ДТП, у тому числі 68 пригод з постраждалими — загинули 24 людини, а 110 травмовано. Це поза населеними пунктами — на вулицях міст і сіл за цей же період трапилися 372 ДТП з чотирма загиблими та 35 травмованими.

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.