feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам требуется юридическая помощь — всего-навсего наберите наш номер телефона — делом займётся высококвалифицированный адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Три скрипки й альт: квартет футбольний

    ЄВРОКУБКИ

      Уперше в новітній історії чотири українських клуби подолали бар’єр групових турнірів

      Щоб повною мірою оцінити прорив лідерів вітчизняного футболу в еліту Старого Світу, варто згадати про таке. За часів Валерія Лобановського і Євгена Кучеревського, Олега Романцева і Євгена Прокопенка в європейську весну чотири рази пробивалися по два клуби колишнього Союзу. Тричі це вдавалося зробити трьом командам, які представляли чемпіонат СРСР. У сезоні-2012 це досягнення перевершили фаворити української Прем’єр-ліги — «Шахтар» і «Дніпро», «Динамо» і «Металіст».

      Передовсім слід віддати належне одноосібному лідерові національної першості. Після закінчення групових турнірів Ліги чемпіонів за бортом лишилися такі надбагаті клуби, як англійський «Манчестер Сіті» і російський «Зеніт». Уперше в історії найпрестижнішого турніру Європи не зміг подолати цей бар’єр чинний володар почесного призу — лондонський «Челсі». Щоб ця неординарна подія стала реальністю, доклали зусиль і футболісти донецького «Шахтаря».

      Звісно, після блискучого старту в одній із найскладніших груп Суперліги гірники сподівалися вийти до наступного кола з першого місця. Для цього їм потрібно було не поступитися в останньому турі чемпіону Італії. Однак «Ювентус», у якого сезон у розпалі, зумів на фініші дотиснути підопічних Мірчі Луческу. Ця локальна невдача може дорого обійтися помаранчево-чорним: в 1/8 фіналу вони ризикують нарватися на добре знайому іспанську «Барселону», англійський «Манчестер Юнайтед» або фіналіста цьогорічного розіграшу — німецьку «Баварію».

      Серед інших наших учасників континентальних баталій найбільше компліментів заслуговує «Дніпро». Підопічні Хуанде Рамоса видали блискучу серію, вигравши в рідних стінах п’ять останніх матчів на євроарені. Євген Селезньов та його партнери стали найрезультативнішою командою турніру. Шістнадцять забитих м’ячів — це кращий показник серед усіх 48 учасників групового раунду Ліги Європи.

      У найближчих конкурентів французького «Ліона» та швейцарського «Янг Бойза» — по 14 голів, причому швейцарці, посівши третє місце у групі, завершили свій виступ.

      Іспанського наставника «Дніпра» настільки влаштовує нинішній склад виконавців, що він вирішив відмовитися від послуг Олександра Алієва. Після закінчення піврічної оренди 27-річний півзахисник повертається у київське «Динамо».

      Під час грудневого жеребкування у швейцарському Ньоні «Дніпро» і «Металіст», які посіли перші місця у своїх групах, будуть серед сіяних команд. Компанію їм складуть такі авторитетні клуби, як англійські «Челсі» та «Ліверпуль», португальська «Бенфіка», французький «Ліон», італійський «Лаціо» та «Ганновер» з Німеччини.

      Значно титулованіших суперників на цій стадії можуть отримати київські динамівці, які у своїй групі набрали лише п’ять очок з вісімнадцяти можливих. Серед несіяних клубів також опинилися російські «Зеніт» і «Анжі», іспанські «Атлетико» і «Леванте», німецькі «Боруссія» (Менхенгладбах), «Штутгарт» і «Байєр», а також італійський «Інтер» і англійський «Тоттенгем».

      Джуліано (у синьому) та його партнери забили найбільше голів у Лізі Європи. Фото з сайту ФК «Дніпро»

      ПРЯМА МОВА

      Мирон МАРКЕВИЧ, головний тренер «Металіста»:

      — Ми довго «розгойдувалися», особливо на початку першого тайму. За що й поплатилися. Це буде доброю наукою для моїх підопічних: малою кров’ю у сьогоднішньому футболі перемагати неможливо. Водночас тренерський штаб непокоїть, що команда зазнала багато так званих необов’язкових втрат у чемпіонаті України. У міжсезоння ми спробуємо підсилити деякі позиції в основному складі.

      Хуанде РАМОС, головний тренер «Дніпра»:

      — Матч проти шведського АІКа не мав особливого турнірного значення. Але для нас було вкрай важливо завершити рік на мажорній ноті. Думаю, команда провела відмінну гру і заслужено перемогла. Те, що у шести поєдинках групового турніру ми забили більше за всіх м’ячів, зробило осінню частину сезону незабутньою.

      Однак це лише половина справи. Ми непогано виступили у чемпіонаті країни, продовжуємо боротьбу за національний кубок, пробилися до стадії плей-оф у Лізі Європи. Гадаю, про такий результат більшість уболівальників могла лише мріяти. Однак зупинятися на досягнутому футболісти не збираються.

      ТАБЛО «УК»

      Ліга Європи Група K

      Рапід (Австрія) — Металіст (Україна) — 1:0 Гол: Алар (13)

      Байєр (Німеччина) — Русенборг (Норвегія) — 1:0 Гол: Рідел (65)

      І В Н П М О

      Металіст 6 4 1 1 9-3 13

      Байєр 6 4 1 1 9-2 13

      Русенборг 6 2 0 4 7-10 6

      Рапід 6 1 0 5 4-14 3

      Група F

      Дніпро (Україна) — АІК (Швеція) — 4:0 Голи: Калініч (20, з пенальті), Зозуля (39, 52), Кравченко (86)

      Наполі (Італія) — ПСВ (Нідерланди) — 1:3 Голи: Кавані (18) — Матавж (30, 41, 60)

      І В Н П М О

      Дніпро 6 5 0 1 16-8 15

      Наполі 6 3 0 3 12-12 9

      ПСВ 6 2 1 3 8-7 7

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.