feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам требуется юридическая помощь — просто позвоните нам — Вашим делом займётся хороший адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Осінній бенефіс

    ЖКГ

      Цього року опалювальний сезон в Україні стартував майже без збоїв

      Чернігів. Готові до будь-яких ситуацій!

      До лікарень, шкіл і дитсадків Чернігова тепло пішло ще з 4 жовтня, а ще через тиждень — і в житлові будинки. Як кажуть працівники міського господарства, їхня турбота про наступний опалювальний сезон починається відразу ж по закінченні попереднього. Так, на Чернігівській ТЕЦ усе літо запасалися паливом. За словами директора підприємства Олександра Рудницьких, нині на складі — 150 тис. тонн вугілля. Цього має вистачити на три місяці роботи. Розвантаження вагонів триває і завершиться наприкінці січня. Тож вугілля вистачить на весь опалювальний сезон.

      Готовий безперебійно працювати і хімічний цех підприємства. На нього покладено очищення забраної з Десни чи підземних свердловин води і надання їй потрібних властивостей — задля профілактики виникнення накипу на стінках котлів і труб.

      — Щогодини надходить у тепломережу 30—40 тонн якісної води, — каже начальник цеху Людмила Бєльська. — Ми справляємося з плановою роботою, готові й до позапланових ситуацій, хоч, звісно, хотілося б, аби їх не було.

      Лакмусовим папірцем роботи чернігівських теплопостачальників називають найбільшу і найпотужнішу котельню міста на вулиці Бєлова. Приміщення її не нове, побудоване ще в 1976 році, і потребує технічного переоснащення. Як зазначив керівник облтеплокомуненерго Іван Луста, тут встановлено 9 сучасних котлів. А ще — обладнання для заощадження енергоресурсів: утилізатори тепла, які дають до 4% економії газу — понад 700 тис. кубометрів на рік. А частотні перетворювачі дають змогу заощадити до 10% електроенергії на суму до півмільйона гривень. Загалом підприємство інвестувало в реконструкцію та оновлення обладнання в області 4,5 млн грн.

      — У процесі підготовки до опалювального сезону підготовлено всі 1729 житлових будинків обласного центру, відремонтовано понад 250 покрівель, 33 опалювальних і 25 систем гарячого та 111 — холодного водопостачання. Не обійшли увагою і відомчі та кооперативні будівлі, — підсумував Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

      А в нашому садочку тепло і затишно. Фото з архіву редакції

      Луганщина. Сам собі оператор котельні

      Місто Брянка переходить на індивідуальне опалення.

      «Тепер добре, бо сама собі господиня. Якщо холодно, вмикаю опалення, а не за календарем», — каже пенсіонерка Раїса Кушкіна. За її словами, у Брянці треба платити понад 10 грн за кв. м за тепло, яке, до всього, ще й неякісне через розбалансування котелень. А причина цього — те, що лише 14% городян користуються централізованим опаленням. Нинішньої зими працюватимуть тільки дві великі котельні, які пройшли модернізацію. Більшість споживачів давно перейшла на індивідуальні котли.

      Але для багатьох установка «автономки» — справа фінансово накладна. Та Раїсі Іванівні, як і ще понад 500 малозабезпеченим городянам, місцева влада надала кошти для встановлення одноконтурного міні-котла. Загалом у рамках програми децентралізації опалення в 2010 році у Брянці 57 пільговиків отримали індивідуальне опалення за бюджетні гроші, торік таких було вже 335, а цього року — майже 550.

      «Наступного року плануємо повністю завершити децентралізацію теплового господарства міста. Це дасть змогу значно знизити навантаження на бюджет, — каже міський голова Брянки Микола Моргунов. — Прагнемо впроваджувати енергоощадні технології. Аби максимально залучити позабюджетні кошти, активно співпрацюємо із громадською організацією — Агентством регіонального розвитку «СхідЛуг».

      Загалом, за словами начальника Головного управління ЖКГ Луганської ОДА Олександра Голуба, в області лише за п’ять останніх років було закрито майже 200 нерентабельних котелень. Повністю на «автономку» вже перейшли Красний Луч, Кіровськ, Попасна, частково — Первомайськ, Рубіжне, Брянка, Стаханов.

      Про малозабезпечених стахановців, котрі восени несподівано дізналися, що всі 8 котелень міста припиняють роботу, «Урядовий кур’єр» уже писав. В області ухвалили надати 1,9 млн грн місту для встановлення «автономки» у квартирах пільговиків. Але лише днями міський голова Стаханова Юрій Борисов розпорядився створити комісію з перевірки житлофонду для виявлення квартир, які не мають альтернативних джерел опалення. Чи встигнуть допомогти цим людям до настання холодів?

      Крим. Реальний борг — 25 мільйонів

      Кримська осінь тішить теплом не лише відпочивальників, а й теплопостачальників: можна заощадити на відтермінуванні початку опалювального сезону. Хоч, як повідомив голова виконавчої влади АР Крим Анатолій Могильов, тут готові до зими на 100%.

      Так, підготовлено понад 11 тисяч об’єктів житлофонду. Відремонтовано покрівлі на 1587 об’єктах, а це 103,7% плану, ремонт внутрішньобудинкових опалювальних систем виконано на 111,8%. Підготовлено 868 котелень, усі теплові мережі та ЦТП, магістральні електромережі та електростанції. Також заготовлено паливно-мастильні й посипальні матеріали, підготовлено до експлуатації 200 одиниць спецтехніки. Як повідомили у Рескомі транспорту та зв’язку, повну підготовку до зими підприємства транспортно-дорожнього комплексу мають завершити до 1 листопада.

      Крім того, у газосховищах Криму — майже 1,5 млрд кубічних метрів газу. Цього вистачить і для промислових та теплових підприємств півострова, і для населення.

      Але не все так безхмарно. На останньому засіданні Ради міністрів Криму віце-прем’єр Азіз Абдулаєв повідомив, що підприємства ТКЕ мають майже 300 млн грн непогашеного боргу за минулий сезон. Левову частку боргу, а це 270 млн грн, становить некомпенсована підприємствам різниця у тарифах. Тому реальна заборгованість — 25 млн грн. Проте всі 8 теплопостачальних організацій укладають угоди з НАК «Нафтогаз України».

      Закарпаття. Тепер заплатять утричі менше

      На Закарпатті тепло вмикатимуть, коли середньодобова температура протягом трьох днів не перевищуватиме +8 градусів. Така холоднеча, до речі, уже на Міжгірщині, тому в районі офіційно опалювальний сезон стартував з 11 жовтня.

      В області завершують перехід на автономне опалення. Малозабезпеченим допомогла влада. Без «автономок» по всій області нині лише 1300 осель, чи не тисяча з них — в Ужгороді. Єдиним містом області без «автономки» залишається Рахів. Тут майже 35 будинків опалюються централізовано, місто ще не газифіковане. Муніципальна котельня на альтернативному виді палива — трісках.

      За словами начальника облуправління ЖКГ Василя Романця, переведення на «автономку» дало змогу щорічно заощаджувати майже 120 млн м3 газу. У грошовому еквіваленті це до 170 млн грн. Фактичні ж витрати коштів населення на опалення помешкань зменшилися в 3,5 раза.

      — За нинішніми тарифами, «Источник: Урядовий Кур'єр

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.