feca69499be6df9300d64ec8b83dd5cd

СЕМЕЙНЫЙ ЮРИСТнадёжная правовая защита

Если Вам нужна юридическая поддержка — всего-навсего наберите наш номер телефона — Вашим делом займётся хороший семейный адвокат.

Услуги семейного юриста

  • Консультации опытных юристов
  • Расторжение брака, развод супругов
  • Раздел имущества супругов
  • Судебные споры о детях
  • Алименты (взыскание, пеня, отсрочка)
  • Оспаривание отцовства (материнства)
  • Лишение (возобновление) родительских прав
  • Усыновление, опека и попечительство
  • Наследство и оформлением прав
  • Семейный юрист

Новости сайта

Киевская милиция устанавливает анонима, который за 10 минут "заминировал" три объекта в ...

Сегодня в киевскую милицию по спецлинии «102» поступило три сообщения о «...

Під час опитування кияни визначилися з доцільністю пристрою примусового зниження швидкос...

Нагадаємо, приводом для опитування громадян стали декілька звернень на сторінку начальника Департаменту ДАІ МВС України Анатолія Сіренка з проханням п......


Cоветы и рекомендации

К чему ведёт развод в психологии

 Помимо модели причин бракоразводного процесса А. Маслоу очень часто используют модель переживания утраты, разработанную Э. Кюбблер-Россом.

Юридична консультація про розподіл майна

 У випадку виникнення спору між подружжям розділ майна провадиться в судовому порядку з юридичною допомогою наших кваліфікованих юристів з шлюбно-сімейних питань.

Право супругов на расторжение брака

 Жизненные ситуации, как известно, непредсказуемы. Судьба каждого человека уникальна, каждый жизненный путь неповторим.

Осуществление женой, мужчиной права личной частной собственности

 В ч. 1 ст. 319 ГК Украины закреплено общее правило: собственник владеет, пользуется и распоряжается своим имуществом по собственному усмотрению.

Имущество, которое является личной частной собственностью жены, мужа

 Определения права, на котором супругам предстоит раздельное имущество, в теории и законодательстве возникают определенные трудности.

Телефон семейного юриста
Семейный юрист

Екстремалам підійде й ... електричка

    Водночас натякаючи, що комфортно почуваюся тільки тоді, коли з крана за першим рухом руки біжить холодна чи гаряча вода, а приготування їжі зводиться до розігрівання її у мікрохвильовці. І, ніде правди діти, напевно, вони не помиляються.

      Та хоч як дивно, на травневі свята після довгих умовлянь подрузі вдалося переконати мене поїхати до неї на дачу — до сонечка і природи, як кажуть. А світ як для мене неблизький — електричкою до Яготина понад 3 години. Здогадувалася, що подорож не буде легкою, але й не підозрювала, щоб аж так.

      Добре, що з дому вийшла із запасом часу. Бо коли підійшла до кас приміського вокзалу по квиток, виявила, що в жодному з чотирьох віконечок немає касира. А біля них уже зібралося чимало пасажирів із дітьми, які, потерпаючи від спеки, бризкалися водою та безперервно верещали. «А куди поділися касири? Оце працівники: гуляють — зарплата іде», — нервувала черга. «Ну, вийшли… за потребою, вони ж теж люди», — примирливо відповів міліціонер, який чергував поряд. «Усі одразу?» — здивувалась я. «Ну, один — покурити, другий — зателефонувати додому, третій… ще кудись», — почав перелічувати страж порядку. Тож чекати довелося хвилин із 20. За цей час мені двічі проїхали валізою по нозі, а від дитячого крику встигла розболітися голова. Та нехай йому, затиснувши в руці «з боями» здобутий квиток (кілька бабусь із черги жваво проскочили поперед мене, пробурчавши, що літнім людям слід поступатися чергою), попрямувала на перон.

      Сонце пекло нещадно, а всі місця на лавах під навісом, яких, до слова, можна було б зробити принаймні вдвічі більше, вже зайняли ті самі бабусі з клунками. А тут ще по привокзальному радіо передали, що з технічних причин електричка затримується на 15 хвилин. Тож мою багатостраждальну голову весь цей час немилосердно палило сонце. Та врешті електричка прибула. Кілька спроб відчинити вікно у вагоні, аби одразу не впасти від задухи, успіху не мали. Сидіти довелося на порізаному дерматиновому сидінні та дивитись у вікно, вкрите товстим шаром пилюки.

      Далі — ще «веселіше». Уже з другої зупинки до вагона почали заходити продавці різного краму та продуктів. Ну, вода і морозиво у спеку — хоч якийсь порятунок від задухи. Але ж до уваги пасажирів пропонували і «свіженькі» пиріжки та біляші, бутерброди, різноманітні цукерки. Можливо, вранці ці продукти і справді були свіжими (хоч не факт), але кілька годин у торбі при температурі понад 30 градусів — про яку «свіжість» ідеться? Та люди, на диво, купували. І ті ж бабусі з клунками, і мами — своїм дітям. Що сталося після ласування тим «свіженьким» з їхніми шлунками — можу лише уявити… Але апофеозом, як на мене, стала пропозиція купити… розпилювач хімікатів для городу разом із набором трунків. Добре, що продавець не надумав провести просто у вагоні робочу презентацію продукції.

      До того ж, продавці того краму так часто смикали за двері у вагоні, що ті врешті зіскочили з шарнірів. Одна половина дверей перестала зачинятися. І коли чоловіки періодично виходили покурити в тамбур, дим майже без перешкод потрапляв до вагона — дихати ним довелося і бабусям, і дітям.

      І коли врешті приїхала, була здивована чергою, яка утворилася на платформі. З’ясувалося, що посеред перону… залізна стіна, обійти яку може тільки одна людина. Тому й довелося пасажирам вишикуватися в чергу й обходити ту перепону, нависаючи над залізничними рейками. Тривало дійство хвилин із 15, у процесі якого діти знову ж таки верещали, а стомлені бабусі впустили з перону кілька клунків, діставати які з рейок було небезпечно.

Новости семейного юриста:



Услуги по семейным вопросам

Реклама

Консультации

Что делать, если иностранец не платит алименты?

 У всех граждан Украины имеется возможность принудить к исполнению родительских обязательств и тех иностранцев, которые вообще забыли об отцовстве или же о материнстве.

Развестись быстро. Адвокатские услуги в помощь Вам!

 Жизненных ситуаций, которые могут стать причиной развода, ситуаций, в которых может очутиться человек, имеется огромное множество.

Как делится имущество, которое было нажито в гражданском браке?

 Если же мирно поделить совместно нажитое имущество не получается, с соответствующим иском нужно отправляться прямиком в суд.

Как правильно, грамотно выйти из трудной ситуации в которой оказалась семья? Расторжение брака, выселение, раздел имущества, алименты, место жительства детей.

 
    Семейные споры всегда являются тяжелыми в моральном плане для каждой из сторон спора. Зачастую лица, собираясь заключить брак, заранее не предусматривают возможностей обезопасить друг друга от возможных проблем.